Afbeelding
Foto: Ai2

Uitbreiding bestuur Ai2 zorgt voor continuïteit

Algemeen

Met ingang van 1 juli zullen Jelle en Bart Fransen, de zoons van onze oprichter en directeur-grootaandeelhouder René Fransen, toetreden tot het bestuur van Ai2 (Agri Inter Incasso B.V.).

René Fransen: “Als een toonaangevende incassodienstverlener in de sierteeltsector, begrijpen we het belang van het waarborgen van continuïteit en het inspelen op de toekomstige uitdagingen. Daarom hebben we besloten om jong bloed in ons bestuur te verwelkomen, en wie beter dan de volgende generatie om de fakkel over te nemen?
Hoewel Jelle en Bart voorlopig nog niet operationeel op de voorgrond zullen zijn, hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van hun vaardigheden en ervaring. Daarom hebben we ervoor gekozen om hen de gelegenheid te geven elders ervaring op te doen in de snel ontwikkelende wereld van de fintech sector. Deze waardevolle ervaring zal hen in staat stellen om bij hun terugkeer naar Ai2 hun kennis toe te passen en onze organisatie naar nieuwe hoogten te leiden.
De toetreding van Jelle en Bart tot ons bestuur markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van Ai2. We zijn ervan overtuigd dat hun frisse perspectieven, ondernemersgeest en ervaring in de fintech sector van onschatbare waarde zullen zijn voor ons bedrijf en onze klanten. Ze zullen samenwerken met ons getalenteerde team om innovatie en groei te stimuleren, terwijl ze trouw blijven aan de kernwaarden en het sterke fundament van Ai2.
We willen ook graag deze gelegenheid aangrijpen om onze oprechte waardering uit te spreken aan onze medewerkers, klanten en partners. Zonder jullie voortdurende steun en vertrouwen zou dit alles niet mogelijk zijn geweest.
Mocht u vragen hebben over deze ontwikkeling of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met u de toekomst tegemoet te gaan en samen nieuwe successen te behalen.”

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant