Xander Vlasveld BMP Datapartners.
Xander Vlasveld BMP Datapartners. Foto: bmp

Optimale beveiliging met BMP Datapartners

Algemeen

Als totaalaanbieder in ICT-diensten maakt BMP Datapartners het onderscheid. Het dienstenaanbod is breed en een veilige ‘security brede oplossing’ op maat maakt hier ook deel vanuit onder het motto ‘houd de internetvoordeur potdicht’.

“In de praktijk merken we dat het beveiligingsrisico van gegevens nog steeds zwaar wordt onderschat” zegt Xander Vlasveld. “Denk niet dat overkomt mij niet, want ik heb maar een kleine onderneming dan ben je eigenlijk al te laat. Bijna dagelijks is in het nieuws dat ook die doelgroep vroeg of laat te maken krijgt met vervelende Hacks met Ransomware of beveiligingslekken waarbij AVG-gevoelige informatie op straat komt te liggen.”

IT-beveiliging maximaliseren
“Het volledig dichttimmeren van dit soort acties is een utopie, maar BMP Datapartners heeft wel een stevige en security brede aanpak op maat in huis om IT-beveiliging preventief te maximaliseren. Vandaag de dag is een internetverbinding de voordeur van iedere onderneming en dat weten Hackers en andere kwaadwillenden maar al te goed. Echter, met een goed ingestelde Fortigate Firewall in combinatie met tweetraps verificatie en onze backup mogelijkheden voor Microsoft Office 365 worden e-mail infecties zo goed als mogelijk ondervangen. De intelligentie van de Fortigate Firewall maakt het inregelen van het blokken van social media en Facebook eveneens mogelijk en met de virusscanner wordt controle gehouden op veilig internetverkeer.”

Fortinet oplossing
IT-beveiliging vraagt een investering maar de kosten hiervoor staan volgens Xander Vlasveld niet in verhouding met de ellende en kosten ingeval van bijvoorbeeld een datalek of gijzeling van je gegevens. “Als een onderneming dan niet verder kan, worden die bitcoins uiteindelijk toch betaald maar realiseert men zich niet dat deze interncriminaliteit op die manier in stand wordt gehouden. Zorg daarom voor een extra veilige IT-omgeving waarbij BMP Datapartners de mogelijkheden heeft om met bijvoorbeeld een next generation Fortinet oplossing op afstand onveilige dataverkeer te detecteren en altijd over een updated Fortigate Firewall te kunnen beschikken.”

Extra veilig
Doordat BMP Datapartners gebruik maken van de servers van een inpandig datacentrum wordt een veilige IT-omgeving voor alle cloud data gegarandeerd, inclusief back-up toepassingen. Voor informatiebeveiliging beschikt BMP Datapartners over ISO27001 en NEN7510 norm certificering.

Kijk ook op www.bmpbv.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant