Afbeelding
Foto: Sarqis Pnjoyan

FlowerTrials® verbreedt regionale grenzen

Algemeen

De FlowerTrials®-organisatie werkt aan de verdere optimalisering van de FlowerTrials®-beleving voor zowel bezoekers als deelnemers. Regelmatige bezoekers van de FlowerTrials®-website zullen al gemerkt hebben dat de FlowerTrials®-regio’s opvallend zijn aangepast. Omdat FlowerTrials® steeds meer aandacht trekt, presenteren ook steeds meer veredelingsbedrijven hun noviteiten in week 24 onder de vlag van het evenement.

Geografische stroken
De grenzen van de drie regio’s, Aalsmeer en Westland in Nederland en Noordrijn-Westfalen in Duitsland, werden langzaamaan steeds verder opgerekt door de deelname van nieuwe locaties. Om het voor bezoekers eenvoudiger te maken een optimale route te plannen voor de vier dagen zijn de regio’s nu ingedeeld in drie geografische stroken - Midden en Zuid in Nederland, en Duitsland.

Dit jaar komt FlowerTrials® weer met de handige en compacte FlowerTrials®-kaart. Daarop staan alle locaties, adressen en afstanden tussen locaties, ingedeeld in de drie regio’s. Een handig hulpmiddel bij het plannen van je route in Nederland en Duitsland in week 24.

De FlowerTrials® 2023 zijn geopend van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni. Dinsdag t/m donderdag van 8.00 - 18.00 uur en vrijdag van 8.00 - 15.00 uur. Meer info op www.flowertrials.com

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant