Afbeelding
Foto: HiBreeding

HiBreeding blikt terug op eerste deelname IPM Essen

Algemeen

Het bestuur van HiBreeding blikt terug op een succesvolle editie van de IPM Essen die in week 4 plaatsvond. Voor het eerst was HiBreeding deelnemer. In hal 1 in het Royal FloraHolland paviljoen was HiBreeding goed vertegenwoordigd in een grote stand. Daar stelde de breeder al zijn mooie rassen ten toon.

“HiBreeding is een steeds bekendere naam in de sector en dat is positief”, vertelt Mike van Schie, Product Manager van HiBreeding. “Een groot voordeel van deelname aan de IPM is dat je veel internationale potentiële klanten, lees kwekers, weet te bereiken. En die wilden we natuurlijk graag ontvangen in de stand om ons productportfolio te laten zien. We hadden een mooie plek bij de inhang van de hal. Onze stand is goed bezocht en we kregen veel complimenten over de stand en de presentatie van de planten”, vult Van Schie aan. “Onder andere re-blooming rassen in het portfolio zijn uniek. Verder was er veel aandacht voor de rassen die we adviseren voor specifiek de retail en tuincentra als eindklant”.

Bestaande klanten
“Natuurlijk zagen we ook veel bekende gezichten op de beurs”, geeft Van Schie aan. “Het was goed om ook hen weer te zien en te spreken, zeker zo net voordat het seizoen van de hortensia weer begint. We gaan met vertrouwen en goede moed het seizoen tegemoet.”

HiBreeding bundelt de jarenlange ervaring en expertise van twee bekende namen in de sector: Sjaak van Schie en The Mastergrowers.

Fotobijschrift: Het team van HiBreeding, samengesteld door medewerkers van Sjaak van Schie B.V. en The Mastergrowers.

Uit de krant

Uit de krant