Afbeelding
Foto: BosDaalen

Aad van Daalen overleden

Algemeen

Afgelopen week overleed op 77-jarige leeftijd Aad van Daalen, oud-directeur en mede-eigenaar van BosDaalen B.V..

Aad van Daalen trad als derde generatie in de voetsporen van zijn vader, oom en opa. Eerst als medewerker en later als directeur en eigenaar. Als directeur bouwde hij gestaag verder aan de groei van van Daalen Transport en heeft hij het bedrijf verder weten uit te bouwen en de basis weten te versterken van waaruit BosDaalen is ontstaan.
Van Daalen wordt herinnerd als een inspirerende en uitgesproken ondernemer, iemand die zijn scherpzinnige mening niet onder stoelen of banken stak. Een bevlogen man met oog voor de maatschappij. Hij was één van de initiatiefnemers van Transportcentrum Westland, het bedrijventerrein waar hij vanaf het begin tot 2013 voorzitter van was.

Aad van Daalen was een man met een grote sociale betrokkenheid. In verschillende initiatiefgroepen en besturen heeft hij een grote rol gespeeld, zowel in het bedrijfsleven als in het sociaal-maatschappelijk leven. Voor zijn inzet voor de maatschappij is Aad van Daalen onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant