Drie ervaren bloemenhandelaren, namelijk: Aad de Mooij, Dirk de Mooij en Reginald van Egmond.
Drie ervaren bloemenhandelaren, namelijk: Aad de Mooij, Dirk de Mooij en Reginald van Egmond.

Flits BV is Importhandel op topkwalitatief niveau

Algemeen

Het nieuwe bedrijf Flits BV is sinds 1 oktober operationeel vanaf het Royal FloraHolland terrein in Rijnsburg. Onder deze naam willen drie bekende Royal FloraHolland gezichten hun jarenlange ervaring en connecties met de juiste kwekers gezamenlijk inzetten. Dit doen ze om zo de hoogste kwaliteit bloemen, planten en decoratieartikelen op de snelst mogelijke manier te verschepen aan groothandels en exporteurs.

Het woord ‘Flits’ binnen ‘Flits BV’ staat voor Flower Import Trade Services. Er is gekozen om het bedrijf ‘Flits BV’ te noemen omdat dit perfect dekt waar de onderneming voor staat.

Efficiënt

Het doel van de vennootschap is namelijk om diens speciale producten op een zo snel en efficiënt mogelijke manier op elke locatie binnen Royal FloraHolland te bezorgen.
Dit doet het nieuwe bedrijf onder het toeziend oog van drie ervaren bloemenhandelaren, namelijk: Aad de Mooij, Dirk de Mooij en Reginald van Egmond.

Samen bewaken zij de kwaliteit van de producten en onderscheiden zij zich door hun persoonlijke service. 

Sierteeltsector

Dit betekent dat zij 24/7 bereikbaar zijn en bij calamiteiten dit kundig en op gepaste wijze oplossen. Omdat elk van deze handelaren ruim 25 jaar ervaring heeft binnen de bloemenindustrie, kunnen zij hun connecties met gerenommeerde kwekers en leveranciers in binnen- en buitenland op effectieve wijze inzetten om klanten exclusieve bloemen, planten en decoratieartikelen aan te bieden.

Locatie L1

Het ruime assortiment aan artikelen wordt met zorg beheert in de voorraad op locatie L1 van het Royal FloraHolland Rijnsburg terrein. De producten kunnen zowel vanuit deze vestiging afgenomen worden dan wel besteld worden via de webshop of een koppeling.

Assortiment
Ook nieuwsgierig naar het assortiment? Ga dan naar de website www.flitsbv.com of scan de QR code en maak een login aan! Met deze gegevens kunt u nu al eenvoudig producten bestellen in de webshop. 

Informatie

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? U kunt de bloemenhandelaren van Flits BV bereiken op de volgende telefoonnummers:

Aad de Mooij: +31 6 5780 5871, Dirk de Mooij: +31 6 5785 1359 en Reginald van Egmond: +31 6 5786 2312

Drie ervaren bloemenhandelaren, namelijk: Aad de Mooij, Dirk de Mooij en Reginald van Egmond. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant