Logo bloemenkrant.nl
Foto: BBH

Yvonne Watzdorf nieuwe algemeen directeur BBH

Yvonne Watzdorf is met ingang van 1 juni 2022 gestart bij Bloemenbureau Holland (BBH) als algemeen directeur.

Watzdorf heeft ruime directie-ervaring bij verschillende retailers en producenten van consumentenproducten. Zij is sterk in het leiden van organisaties in tijden van verandering. Samen met het team van BBH zal zij verder vorm en inhoud geven aan de toekomst van BBH.
Bestuursvoorzitter Marco van der Sar: “Het bestuur heeft er veel vertrouwen in dat onder leiderschap van Yvonne, BBH haar relevantie voor de sector weet te behouden en te versterken. De komende 18 maanden zijn cruciaal.”
Inmiddels voert Watzdorf haar eerste gesprekken intern en extern. Tijdens de jaarpresentatie op 21 juni in FloriWorld is iedereen welkom om bijgepraat te worden en is Watzdorf aanwezig om kennis te maken.

Samen inspelen op consumentenbehoeftes
Bloemenbureau Holland is een stichting met als doel consumenten te verleiden om meer bloemen en planten te kopen. Met collectieve campagnes en gerichte shopper activaties wil BBH een zo groot mogelijk bereik binnen de gewenste doelgroep realiseren.
Dit doet BBH namens de sierteeltsector, de activiteiten worden in samenwerking met kwekers en exporteurs ontwikkeld. De effecten en resultaten worden continu gemonitord voor een optimaal resultaat.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden