Logo bloemenkrant.nl
Foto: Hoko breeding

HOKO Breeding: nieuwe naam voor gevestigde hortensiaveredelaars

HOKO Breeding is de nieuwe naam van de krachtenbundeling van Horteve Breeding en Kolster b.v.. Deze samenwerking bestaat al sinds 2017 en is onder andere bekend van de Magical Hydrangea-serie. Een overkoepelende naam ontbrak echter nog. HOKO Breeding staat synoniem voor innovatie, het vermogen om te creëren en in te spelen op de marktpotentie. Dit uit zich in exclusieve planten die zich onderscheiden in kwaliteit, levensduur en kleur.

Assortiment HOKO Breeding
De Magical Hydrangea-serie is niet het enige paradepaardje van HOKO Breeding. Deze wereldwijd bekende kamer- en tuinhortensia’s zijn te herkennen aan hun 150 dagen bloei, hun magische doorkleuring en hun kracht. In 2023 introduceert HOKO Breeding het nieuwe concept Surfing Safari; Hydrangea’s met prachtig gegolfde bloemblaadjes, mooie kleuren, rijke bloei en goede vertakking. Daarnaast zijn er veel andere prachtige beschermde HOKO Breeding-selecties, met hun onderscheidende productkenmerken.

Inclusief marketingondersteuning
Horteve Breeding & Kolster b.v. bestaan al sinds de jaren ’80. Samen hebben ze dus ruim 70 jaar veredelingservaring, met ieder een eigen specialisme. In 2017 ontstond de samenwerking van de veredelaars, die nu verder gaat als HOKO Breeding. Het bedrijf heeft de slagkracht om de kwekers een constant groeiend assortiment te verzekeren, met de behoeften en de smaak van de consument altijd in het achterhoofd. Als kers op de taart biedt HOKO ook marketingondersteuning aan kwekers. Denk hierbij aan product- en sfeerbeelden, promotiemateriaal- en acties en kant- en-klare socialmediaposts. Extra service en een zorg minder.

Fotobijschrift: Wouter den Hollander, Kolster (l) en Matthieu Eveleens, Horteve breeding.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden