Logo bloemenkrant.nl
Ann Jennen en Sally van der Horst zien de Flower Trials weer stralend tegemoet.
Ann Jennen en Sally van der Horst zien de Flower Trials weer stralend tegemoet.

Vier het FlowerTrials feestje met ons mee!

‘Het allermooiste aanbod pot- en perkplanten’

Sector n FlowerTrials is begonnen. Het feestje van de veredelaars waar de hele sierteeltsector reikhalzend naar uit heeft gekeken. Van 14 tot en met 17 juni zet FlowerTrials de spotlights op de meest spraakmakende innovaties,  creatieve concepten en vele tientallen gewassen.

DOOR WILMA VAN VELZEN

“Wat hebben we hiernaar uitgekeken” zeggen Ann Jennen en Sally van der Horst afgelopen week nog vanuit het FlowerTrials secretariaat bij Fleuroselect. “Niet alleen wij, maar vooral ook de deelnemers. Na twee jaar mag het weer en zetten maar liefst eenenzestig veredelingsbedrijven hun deuren wagenwijd open om hun meest recente innovaties, creatieve concepten en een breed scala aan gewassen aan telers, handelaren, inkopers en andere sierteelt professionals vanuit de hele wereld te presenteren.

Negenentwintig locaties 

De deelnemende bedrijven exposeren op negenentwintig verschillende locaties in het Westland, de regio Aalsmeer en het Duitse Rheinland/Westfalen.”

Verrassende producten

Voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe verrassende producten zijn de FlowerTrials een uitgelezen kans om een kijkje in de keuken van de sierteelt te nemen. Tegelijkertijd is dit het ideale netwerkmoment om elkaar als branchegenoten te begroeten. 

Wat in deze editie de absolute highlights zullen zijn is vooraf volgens Ann en Sally moeilijk te zeggen, want het aantal noviteiten dat wordt gepresenteerd is fenomenaal. Iedere deelnemer komt wel met iets speciaals voor dag. 

“Mede om die reden zijn van elke deelnemer de mooiste of meest spraakmakende noviteiten op de FlowerTrials website in beeld gebracht, compleet met een uitgebreide productbeschrijving. Maar om deze prachtige producten in natura bij de bedrijven zelf te gaan bekijken blijft natuurlijk het summum.”

Eenvoudig registreren

Alles met betrekking tot promotie, nieuwsbrieven, social media en de website ten behoeve van de FlowerTrials wordt overigens door Ann en Sally opgepakt, waarbij zij altijd kunnen rekenen op ondersteuning van Ellen Hazenoot. Eveneens wordt ervoor gezorgd dat bezoekers zich eenvoudig kunnen registreren op de FlowerTrials website. Maar ook dat adressen, openingstijden, een routeplanner en zelfs tips voor hotels in de buurt op de registratie webpagina zijn te vinden. Gemak dient de mens is het uitgangspunt.

Doorbraken

“Mis de teelttechnische informatie, inspiratie voor de retail en doorbraken op het gebied van de veredeling niet, alsmede de laatste trends. Dit maakt de FlowerTrials tot een must!”
Where Plants meet People. Kijk voor meer informatie op webpage

www.flowertrials.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden