Logo bloemenkrant.nl
Foto: MNP / Suntory

Sundaville viert 20-jarig jubileum

Een bijzondere mijlpaal voor Sundaville®, hét merk in mandevilla. Het is namelijk 20 jaar geleden dat de eerste Sundaville door veredelaar MNP / Suntory op de markt werd gebracht. Een waardevol hoogtepunt, dat in 2022 met de gehele keten gevierd wordt.

20 jaar geleden wandelde Jeroen Egtberts, Managing Director van MNP / Suntory, door de kassen van zijn Japanse partner Suntory. Zijn oog viel op iets bijzonders, iets wat hij nog nooit had gezien: een rode mandevilla. Een unieke noviteit, waarin men door haar prachtige bloemen en unieke kleur meteen veel potentie zag. Toen vervolgens bleek dat deze mandevilla ook nog eens goed geschikt was voor het Europese klimaat, ontstond er al snel een unieke collectie: Sundaville® was geboren.

Nu, 20 jaar later, is Sundaville® uitgegroeid tot werelds grootste en beste merk in mandevilla. Er is veel liefde, passie en energie gestoken in de ontwikkeling van een breed assortiment. Inmiddels bestaat de Sundaville collectie uit rassen met verschillende bloemgroottes, kleuren en bladtypes. Kwekers vanuit heel Europa hebben Sundaville® omarmt en zorgen ervoor dat de consument verrast wordt door Sundaville® in vele toepassingsvormen en potmaten. Sundaville heeft de afgelopen 20 jaar veel ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen op het gebied van genetica, maar ook op het gebied van marketing en branding. 

Samen vieren
Deze bijzondere mijlpaal viert MNP / Suntory dan ook graag met haar partners en relaties uit de gehele keten. Tijdens verschillende events zal het jubileum gevierd worden, met als grote hoogtepunt de FlowerTrials. Het bedrijf heeft ook enkele privé-uitnodigingen gedeeld voor een feest dat geheel in het teken staat van dit bijzondere jubileum. De grote ster van de show is noviteit Sundaville® Flamingo Pink. Door haar unieke bloemkleur en patroon een veelbelovende nieuwkomer in het Sundaville® assortiment.

Fotobijschrift: Jeroen Egtberts, Managing Director van MNP / Suntory.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden