Logo bloemenkrant.nl
Foto: floriade

Groenshows van hoveniers Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra bij Floriade

Veel bloemen, planten en boomsoorten bij Floriade Expo 2022 staan volop in bloei en daar spelen hoveniers Ivo Putman en Lodewijk Hoekstra met hun groenshows op in. Bezoekers kunnen zo in het park genieten van alle weelderige geuren en kleuren én bij de shows extra inspiratie opdoen voor hun eigen tuin, balkon of dakterras.

Presentatoren en hoveniers Ivo Putman van het programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ en Lodewijk Hoekstra van ‘Lodewijks Groene Geluk’ hebben beiden een inspiratietuin aangelegd op Green Island bij Floriade.

Groenshows

De enthousiaste hoveniers delen hun kennis over groen graag met publiek en geven daarom meerdere groenshows bij Floriade. Ga genieten van het groene leven bij Floriade en bezoek de shows bij de Urban Stage om 14:30 uur en 16:00 uur op:

- 21 mei Ivo Putman
- 11 juni Ivo Putman
- 18 juni Ivo Putman
- 10 september Ivo Putman
- 17 september Lodewijk Hoekstra
- 24 september Lodewijk Hoekstra
- 8 oktober Ivo Putman

Vanaf 5 juni is Lodewijk Hoekstra elke zondag met het Groene Geluk te zien op RTL 4, om 17:30 uur.


Van 14 april tot en met 9 oktober 2022 is Almere hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. De Nederlandse tuinbouw presenteert dan samen met nationale en internationale partners, innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Op het 60 hectare grote terrein staat het thema “Growing Green Cities” centraal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden