Logo bloemenkrant.nl
<p>Nadine van der Slot is Bloemenkrant&#39;s nieuwe columniste. (foto: Sven van der Vlugt)&nbsp;</p>

Nadine van der Slot is Bloemenkrant's nieuwe columniste. (foto: Sven van der Vlugt) 

(Foto: Sven van der Vlugt)

Nieuwe columniste: mr. Nadine van der Slot

De Bloemenkrant verwelkomt deze week een nieuwe columniste. Advocate bij RWV Advocaten Nadine van der Slot. Nadine is woonachtig in het Hart van de Bollenstreek en is daar ook opgegroeid. De Bloemenkrant is verheugd weer een columniste in haar krant te hebben, die van huis uit bekend is met de sector en deze met haar kennis kan ondersteunen.  

‘Als dochter van een bloemenkweker ben ik opgegroeid tussen de bloemen en kom ik vanaf kleins af aan al op het veilingterrein’, vertelt de inmiddels ervaren advocate enthousiast. ‘Ik ging namelijk regelmatig met mijn vader mee met de vrachtwagen om zijn bloemen weg te brengen. Ik verdiende mijn eerste centen door bloemen van mijn vader te verkopen langs de deuren, waarna ik niet veel later uiteraard ook zelf krom stond op het land om te helpen met het trekken van de bloemen.

Mooie tijd

‘Nu als advocaat rijdend over het veilingterrein op weg naar een bezoek bij een van onze klanten, maakt mijn hart altijd een sprongentje als ik terugdenk aan deze mooie tijd. Gezien deze achtergrond lees ik de Bloemenkrant graag en zie ik het als een eer om nu ook zelf voor de Bloemenkrant te mogen schrijven.’

Nadine is sinds 2009 verbonden aan RWV Advocaten. Een team van zeer betrokken advocaten en medewerkers. ‘RWV Advocaten, ontstaan in 1886, is een middelgroot kantoor dat al 135 jaar actief is in Nederland. Het kantoor is gevestigd in Leiden en de meeste klanten komen uit de regio (Rijnland)’, verduidelijkt Nadine. ‘RWV heeft sterke wortels in de bloemen en AGRI. Er werken bij ons 55 mensen, waarvan 29 advocaten. Veel collega’s zijn al geruime tijd aan RWV verbonden.’

Arbeidsrecht

Vanaf 2010 ben ik bij RWV Advocaten werkzaam als advocaat in het Arbeidsrecht, waar later het Privacyrecht aan is toegevoegd. Sinds die tijd ondersteunt Nadine werkgevers en werknemers op het gebied van arbeidsrecht. Haar focus binnen het arbeidsrecht ligt op (collectief) ontslagrecht, fusies, overnames, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Naast het arbeidsrecht is Nadine ook gespecialiseerd in het privacyrecht. Zij helpt organisaties dan ook om te (blijven) voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Columns

Met mijn columns hoop ik te kunnen doen waar mijn hart nog meer ligt’, meent Nadine, ‘het mensen op overzichtelijke en begrijpelijke wijze informeren over allerlei juridische onderwerpen waar zij in de praktijk tegenaan kunnen lopen.’
Op de website van RWV Advocaten staat precies hoe ze erover denkt: “Waar een wil is, is een weg. Dat kreeg ik als dochter van een ondernemer van jongs af aan mee. En zo ga ik ook te werk. Wat uw doel ook is, ik zorg er met u voor dat het linksom of rechtsom wordt behaald.”

Mr. N.M. (Nadine van der Slot), advocaat – 071- 7502273

Als Bloemenkrant zijn we verheugd Nadine in ons midden te hebben. Nadine behaalt met haar juridische kennis en sterke wil het maximale resultaat voor haar cliënten. Ze is toegankelijk, to the point en resultaatgericht en kan op deze wijze een extra bijdrage leveren aan het welzijn van onze sector. Daar gaan we voor. We wensen Nadine veel succes.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden