Logo bloemenkrant.nl
Foto: decorum

Ron Kloos nieuwe directeur Decorum

Per 17 januari zal Ron Kloos in dienst treden bij Decorum, waar hij Raymond Hedges opvolgt. Kloos heeft een sterke track record als formuledirecteur bij zowel Karwei, Gamma als GroenRijk. De laatste jaren was Kloos actief als interim manager voor diverse opdrachtgevers.

Kloos zal de uitgezette koers van de vereniging voortzetten en inzetten op het vergroten van de commerciële slagkracht van de vereniging. Als inwoner van de bollenstreek heeft Kloos sterke affiniteit met de sierteeltsector.

Hedges heeft, in goed overleg met het bestuur, besloten dat dit een goed moment is om af te treden als directeur. ”Het bestuur wil Raymond bedanken voor zijn inzet voor de vereniging. Hij heeft onze vereniging door een intensief verandertraject geleid evenals de roerige eerste corona fase. We hadden ons geen betere directeur kunnen wensen de afgelopen roerige jaren.“ aldus bestuursleden John Grootscholten en Jaap Moerman.

Met meer dan vijftig leden, meerdere merken, honderden producten en een gezamenlijke omzet van 350 miljoen euro, is Decorum een van de grootste telersverenigingen van ons land.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden