Logo bloemenkrant.nl
Foto: landgard

Digitale Landgard Voorjaarsorderdagen 2022

Met het format voor de digitale orderdagen geeft Landgard vanaf 20 januari 2022 het startschot voor het nieuwe voorjaarsseizoen. Vanwege de coronapandemie en om besmettingen te voorkomen, organiseert Landgard dit jaar geen fysieke voorjaarsorderdagen.

Daarom vinden de Landgard Voorjaarsorderdagen vanaf 20 januari 2022 wederom plaats als digitaal evenement in de webshop mylandgard.com. Hier hebben klanten een breed scala aan mogelijkheden voor een optimale en complete inkoop van het aantrekkelijke assortiment aan potplanten, seizoensproducten, boomkwekerijartikelen, Italiaanse producten, decoratiebenodigdheden en bloemisterijartikelen.
“In 2020 en 2021 hebben onze telers en klanten al ruime ervaring opgedaan met de volledig digitale orderdagen in onze gespecialiseerde webshop mylandgard.com en dit format is goed ontvangen. We verheugen ons er nu dan ook op om het voorjaarsseizoen te starten met de digitale voorjaarsorderdagen”, aldus Adrian Hosman, manager van het orderdagenteam bij Landgard.

Noviteiten
Ook dit jaar bestaat het assortiment tijdens de digitale voorjaarsorderdagen weer uit interessante nieuwe planten en bloemen. Tot de nieuwe soorten behoren deze editie onder andere de laurierkers Prunus laurocerasus Bonaparte®, de druifheide Leucothoe Firestar®, een vlinderstruik uit de serie Buddleja Butterfly Candy en de Japanse azalea StarStyle®.
Daarnaast biedt Landgard voor het eerst biologisch geteelde prunussen aan in de soorten Caucasica, Prunus Novita en Prunus Angustifolia. Door gebruik te maken van turfarm substraat worden deze drie soorten op een bijzonder biologische en duurzame manier geteeld. Ze dragen daarom zowel het Europees biologisch keurmerk alsook het nieuwe duurzaamheidslabel van Landgard ‘Respect Nature’.

Verkoopconcepten en licenties voor de vakhandel
Landgard zal tijdens de voorjaarsdagen 2022 ook weer van de gelegenheid gebruikmaken om nieuwe verkoopconcepten en licenties te presenteren. “Hiermee bieden we de vakhandel ook het komende jaar weer vele interessante, creatieve en aandachttrekkende ideeën, waarmee wordt ingespeeld op de nieuwe seizoenstrends, en bloemen, planten en bijpassende decoratie- en bloemisterijproducten vakkundig gepresenteerd kunnen worden”, zegt Stefan Grett-Winkel, bedrijfsleider van Landgard Fachhandel.

Ter aanvulling op de digitale voorjaarsorderdagen biedt Landgard met het online platform CONNECT wederom een digitaal platform waar groene ideeën uitgewisseld kunnen worden.  

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden