Logo bloemenkrant.nl
Foto: decorum

Decorum Winter Fair gaat door

Meer dan 100 soorten groene planten en bol-op-pot producten van 15 kwekers. De groene plantenkwekers van Decorum bundelen weer de krachten op 15 en 16 december tijdens de Winter Fair.

De Winter Fair is de jaarlijkse huisbeurs van Decorum. “Dit is de beurs waar ik echt de tijd neem voor mijn klanten. Ik neem ze graag mee de kas in om te vertellen over de bijzondere eigenschappen van de planten en hoe ik aan mijn plantmateriaal kom. Terwijl wij over het pad lopen zien de klanten hun bestelling live ingepakt worden. Dit moet je een keer beleven... achter een scherm inkopen kun je tenslotte elke dag!” aldus John Grootscholten.
Als vanouds vindt de Winter Fair plaats bij kwekerij JoGrow in Kwintsheul. Een mooi moment om alvast vooruit te kijken naar 2021 en in januari goed van start te gaan.

Uiteraard volgt Decorum alle RIVM richtlijnen waardoor een veilige beurs georganiseerd kan worden voor zowel bezoekers als voor hunzelf. Dit houdt in: bezoek op inschrijving, het tonen van een legitimatie bewijs in combinatie met een geldige QR-code, het dragen van een mondkapje en een maximaal aantal toegestane personen van 30 op ruim 500 m² per tijdsblok.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden