Logo bloemenkrant.nl
Foto: promoplace

‘Voor zo’n leuke bedrijfsjas moet je bij Bart zijn’

In het veilinggebouw van Royal FloraHolland locatie Rijnsburg is het inmiddels een veelgehoorde uitroep: “jazeker, voor zo’n leuke bedrijfsjas moet je bij Bart zijn”. Iedereen die nieuwe comfortabele bedrijfskleding met een mooie uitstraling wil weet Bart te vinden. Zo gaat dat bij Promoplace, specialist in bedrijfskleding en promotieartikelen.

Bart van der Plas is de innovator en eigenaar van Promoplace uit Katwijk dat alweer drie jaar bestaat. Zijn verhaal over hoe het is begonnen klinkt als een jongensdroom. “Als student was ik al een ondernemer. Toen nog niet in bedrijfskleding en promotieartikelen, maar met auto’s poetsen. Alleen had ik meer ambities en daarbij kwam mijn netwerk in de autopoetswereld goed van pas. Bij veel bedrijven waar ik kwam had ik gezien dat bedrijfskleding vaak te groot, stuk of niet echt comfortabel was en daardoor eigenlijk totaal geen uitstraling had. Dat wilde ik rechtzetten, want bedrijfskleding met een mooie uitstraling is wel het visitekaartje van een bedrijf.”

Persoonlijk
Inmiddels timmert Bart met zijn bedrijf stevig aan de weg. Ook nam hij een half jaar geleden nog een ander bedrijf over in deze branche wat is toegevoegd aan Promoplace. Voor een goed bedrijfskledingadvies komt Bart gewoon even langs met zijn rijdende showroom. “Onze kracht is het leveren van maatwerk. Comfortabele bedrijfskleding met een mooie uitstraling kun je niet alleen van een webshopplaatje kopen. Daar komt wat meer bij kijken. Vooral in de bloemen- en plantenwereld is het belangrijk dat een jas niet te zwaar is of te dik, maar juist lekker zit. Moet er wel of geen polo onder, of heeft men liever een bodywarmer. Ook bespreken we waar het logo komt. Bedrijfslogo’s en andere bedrukking op bedrijfskleding en alles waar een logo op past blijft lang mooi als dit door Promoplace wordt geregeld.”

Veilige veilingjas
Een populair item uit de collectie is de door Promoplace zelf ontwikkelde veilige veilingjas. In het veilinggebied stelt Royal FloraHolland hoge veiligheidseisen. Dit maakt het dragen van oranje of gele hesjes verplicht. “Alleen zitten die niet echt lekker en raken snel kwijt. Hiervoor in de plaats hebben we een zogenaamde veilige veilingjas ontwikkeld. Dit is een mooie comfortabel dragende werkjas die voorzien is van reflecterende veiligheidsstrepen. In de bloemenveiling is deze veiligheidsjas razend populair. Dat het zo’n fijne jas is ging als een lopend vuurtje, waarbij iedereen die interesse toonde de boodschap meekreeg dat ze voor zo’n leuke bedrijfsjas bij mij moesten zijn. Inmiddels is het een beroemde jas aan het worden die in meerdere kleuren afgestemd op de klant verkrijgbaar is.”

Superhandig is dat alle bedrijfskleding gegevens, logo’s en maten per klant door Promoplace in een database wordt opgeslagen. “Dit heeft als voordeel dat alles in een handomdraai kan worden bijbesteld, wat bijvoorbeeld handig kan zijn bij personeelswisselingen of uitbreiding. Je kunt daarom wel stellen dat de beste uitstraling van je bedrijf begint bij Promoplace!”

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op www.promoplace.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden