Logo bloemenkrant.nl
Foto: world of spray roses

Alliantie ‘The World of Sprayroses’ lanceert inspiratieboek

Tijdens de Flower Bazar die plaatsvindt van 3 tot 5 november 2021, zal The World of Sprayroses, een unieke wereldwijde alliantie van gepassioneerde trosrozenkwekers, hun eerste boek lanceren.

Het luxe vormgegeven boek toont de eindeloze mogelijkheden in toepassingen van de trosroos. Het boek, dat ruim 100 pagina’s telt, bewijst dat de trosroos een veelzijdig product is en geschikt voor elke gelegenheid. In de uitgave komen de trends aan bod op het gebied van trosrozen en uiteraard wordt de uitgebreide collectie trosrozen getoond, ontwikkeld door veredelaar Interplant Roses.

Must Have
Het boek is een absolute ‘must-have’ voor bloemisten, designers, evenement planners en andere spelers in de bloemenindustrie. Tijdens de Flower Bazar zal het boek gratis uitgedeeld worden bij de stand van The World of Sprayroses; een unieke kans om dit prachtige boek te ontvangen! Deze actie past goed in de strategie van de alliantie, die onder meer als doel heeft de wereld te laten kennismaken met de eindeloze mogelijkheden van het fantastiche en veelzijdige product, de trosroos.

Meer informatie over The World of Sprayroses is hier te vinden.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden