Logo bloemenkrant.nl
Foto: van der ende groep

Van der Ende Groep sluit zich aan bij AVAG


Van der Ende Groep sluit per oktober aan bij branchevereniging AVAG. Van der Ende Groep is innovator, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek.

Voorzitter Annie van de Riet is trots dat ook dit bedrijf heeft gekozen voor een lidmaatschap bij AVAG. Deze internationale speler binnen de tuinbouwtechniek brengt veel kennis en ervaring mee die van grote waarde is voor de branchevereniging. “Van der Ende Groep heeft de afgelopen jaren veel prijzen in de wacht gesleept. Zo waren zij in 2020 winnaar van de GreenTech innovation award in de categorie sustainability.” laat voorzitter Annie van de Riet weten.

AVAG is dé organisatie waar 71 Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van Innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas in elk klimaat.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden