Logo bloemenkrant.nl
Foto: charles lansdorp

Eerste Global Wedding Flowers Webinar

Het tijdschrift FloraCulture International (FCI), ondersteund door de International Association of Horticultural Producers (AIPH), en Flower Academy Italy zijn verheugd om het eerste wereldwijde livestream-evenement in de branche voor bruiloftsbloemen aan te kondigen op maandag 25 oktober van 16.00 tot 17.30 uur (Central European Summer Tijd). 

Huwelijksceremonies zijn ondenkbaar zonder bloemen. Ze voegen kleur, vreugde, geur toe en helpen de sfeer van het feest te bepalen. De waarde van de wereldwijde huwelijksmarkt was naar verluid meer dan $ 300 miljard in 2019. Toen sloeg de viruschaos toe en stopten de huwelijksfeesten in 2020. Dit gratis webinar laat zien dat de wereldwijde markt voor bruidsbloemen inderdaad weer bloeit.

Decor
Het landgoed Villa Mosconi Bertani is het elegante decor van dit webinar zijn om online gasten op de hoogte te houden van de wereldwijde markt voor bruidsbloemen in 2021, de verwachte toegenomen vraag voor 2022 en de nieuwste trends in bruidsboeketten, boutonnières en bloemstukken. Tijdens dit evenement zijn er interviews met Simona Polli, hoofdredacteur van het Italiaanse trouwmagazine White Sposa; topbloemist en evenementenplanner Patrizia Braida van Bloom’s Accademy en de nieuw benoemde Nederlandse ambassadeur in Italië, Zijne Excellentie de heer Willem van Ee.

Tot de gasten behoren ook Jules Lewis Gibson, President en Creative Director van Florists’ Review Media Group, die sinds 1897 de bloemenindustrie bedient.
Gepassioneerd door internationaal zakendoen, is Reinier Haasnoot manager New Business bij OZ Hami (onderdeel van Dutch Flower Group). Hij zal zich richten op de waarde van het zoeken naar oplossingen en manieren om de samenwerking tussen groothandels, bloemisten en organisatoren van bruiloftsevenementen te verbeteren.
Evenementorganisator Valeria Randazzo van de toonaangevende tuinbouwbeurs Myplant&Garden in Italië zal aanwezig zijn om de eerste details over het Trouwpaviljoen te onthullen tijdens de komende Myplant-show (23-25 februari 2022).

Inschrijven kan op deze site.

De webinar-sponsors zijn o.a. Anthura, Chrysal, Decorum, Dümmen Orange, Avalanche+, Hamifleurs en OZ Export. En de ondersteunende partners Flover, Tecarflor, Sonneveld Hydrangea, Piet Vijverberg, Hollaroses, Deniszorzi, Marta Paon, Sonia Spose Fiori Italiani (AFFI), Villa Mosconi Bertani, Myplant&Garden en de Nederlandse Ambassade in Rome.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden