Logo bloemenkrant.nl
Foto: bloomon

bloomon pakt uit met Holiday Collection ‘Decorate’

Of je nu gaat voor een natuurlijke botanische stijl in neutrale tinten of kiest voor een vleugje modern glamour in warme poederkleuren: met de Holiday Collection ‘Decorate’ helpt online bloemist bloomon je aan een extra feestelijke decembermaand. Naast stijlvolle verse bossen, bijpassende limited edition vazen en luxe droogbloemen op een voetstuk biedt bloomon handige tips en inspirerende DIY’s om het binnen niet alleen gezellig, maar ook stijlvol te maken.

Eén collectie, twee stijlen
Speciaal voor dit feestseizoen heeft bloomon twee verschillende stijlen ontworpen. De lijn Cinnamon Holiday is een ode aan het feestelijke gevoel van een nostalgische kerst en bestaat uit warme terracotta- en spice-tinten, en champagne-roze. Een warm en feestelijk kleurenpalet met een moderne twist. Voor de lijn Botanical Celebration hebben de stylisten van bloomon zich laten inspireren door scandinavisch design en de magie van de natuur. Weelderige bossen met een natuurlijke look in diverse groen- en beigetinten zorgen voor ingetogen elegantie en verfijnde glans in elke ruimte. Een perfecte match met elke kerstboom.

Mono Amaryllis

Speciaal voor het feestseizoen heeft bloomon de allerbeste Amaryllissen geselecteerd en samengebracht in de Mono Amaryllis: een bos waar één type bloem in de spotlight staat. De allerbeste soorten in de mooiste tinten komen samen in dit minimalistische design. De keramische cone vaas in zachte blush-tint is speciaal geselecteerd voor deze Mono.            

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden