Logo bloemenkrant.nl
Foto: living creations

Living Creations lanceert consumentenwebshop

Vanaf deze week is de Living Creations Collection ook online verkrijgbaar. Een primeur voor het bekende Hydrangea paniculata merk. Door het lanceren van de webshop is Living Creations direct vanaf de kweker voor de consument beschikbaar, wat interessante data en inzichten geeft in het koopgedrag van de Europese consument. Belangrijk gegevens, die Living Creations ook graag deelt met haar ketenpartners.

Het bijzondere aan Living Creations is dat de producten voor verschillende schakels in de keten beschikbaar zijn. Alex Schoemaker, oprichter van het label, levert de genetica aan zowel vermeerderaars als kwekers van jonge planten. Ook belevert het bedrijf exporteurs en eindklanten vanuit heel Europa met het visuele product. Door een webshop te koppelen aan de website kan nu ook de laatste schakel, de consument, bediend worden.
Living Creations ziet de webshop naast verkoopplatform, vooral als onderzoeksmiddel. Door het online aanbieden van het complete assortiment komt er belangrijke data beschikbaar over het koopgedrag van de consument. Deze inzichten en data zal door Living Creations gedeeld worden met de verschillende schakels in de keten.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden