Logo bloemenkrant.nl
Foto: bouvardia

‘House of Bouvardia’ een nieuwe, collectieve website

Bouvardia: dé unieke, exclusieve snijbloem met internationale allure. Uniek door de bloemvorm, bloemgrootte en de vele bloemknoppen, exclusief door de uitstraling van de bloemen in combinatie met het donkergroen blad. De gesloten bloemknoppen hebben iets weg van een cadeautje en eenmaal op de vaas pakken de bloemknoppen als het ware steeds verder uit waardoor zich er een sprankelende, in het oog springende bloemenzee ontvouwt.

Door haar jaarronde verkrijgbaarheid en de vele beschikbare kleuren, opent zich een wereld van mogelijkheden om Bouvardia toe te passen. Ze brengt volume, laat zich makkelijk combineren met andere bloemen maar komt ook mono goed tot haar recht. Bouvardia is veelzijdig, schittert altijd en blijft ieder dag verrassen.

Met ‘House of Bouvardia’ laten de Bouvardia kwekers gezamenlijk zien hoe mooi, veelzijdig en kleurrijk hun fantastische product is. ‘House of Bouvardia’ is een online platform met uitgebreide informatie over het beschikbare assortiment, (verzorgings)tips en vernieuwend beeldmateriaal, dat regelmatig wordt aangevuld en rechtenvrij te downloaden is.

‘House of Bouvardia’ is een gezamenlijk initiatief van de Bouvardia kwekers Borgijink Bouvardia, Kwekerij Chrywijk, Vreeken Bouvardia en veredelaar Royal Van Zanten. In opdracht ontwikkeld door 2dezign en Deboprojects.

www.houseofbouvardia.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden