Afbeelding
Foto: decorum

Decorum boxen op veilingen Aalsmeer en Naaldwijk succes

Algemeen

Intussen draait de Decorum-box in Aalsmeer alweer 6 maanden. De wens van Van Noort Hyacinten, Van der Gulik, Van der Valk Groenesier en WF Leenen om hun producten sneller en meerdere keren per dag af te leveren, is intussen gerealiseerd.

Bestellingen komen later, klanten verwachten hun producten vroeger op de dag en naleveringen komen steeds vaker voor. Met andere woorden: snelheid is cruciaal. Met drie uitlevermomenten per dag, kan nu aan die vraag worden voldaan. Ook is er een nieuwe kweker aangesloten, Future Flowers.
In Naaldwijk is de box niet meer weg te denken. Hier leveren Moerman Lilium en Arcadia hun bloemen vanaf 2019 al vanuit de box. Een eigen koelcel en ordersysteem zorgen ervoor dat zij kort op de bal zitten.
Van beide boxen is in beeld gebracht hoe het logistieke proces in elkaar steekt. Van bestelling tot orderpicken. “We hebben één doel: samen met onze klanten en ons team, zoveel mogelijk mensen blij maken met verse en kwalitatief hoogwaardige bloemen”, aldus Jaco Leenen, eigenaar van WF Leenen en een van de participanten in de box Aalsmeer.



Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant