Afbeelding
Foto: 2dezign

The Flower Bazar: meest complete beurs in de sierteeltsector

Algemeen

Nieuw! The Flower Bazar is een succesformule die helemaal past in deze tijd. Zowel op 15-16-17 september als op 3-4-5 november staat er een editie van The Flower Bazar Aalsmeer in FloriWorld geprogrammeerd. De vooruitzichten zijn rooskleurig en kwekers en handelaren staan te popelen om elkaar weer te mogen ontmoeten. Reikhalzend wordt uitgekeken naar de september editie van The Flower Bazar. De eerste beurs na veertien maanden lockdown. The Flower Bazar kan het beste omschreven worden als een luxe pop-up boetiek omgeving waarin bloemen, planten én decoratie voor het totaalplaatje zorgen. Dit maakt het tot een echte ‘must visit’.

Het unieke karakter van The Flower Bazar zorgt ervoor dat deze kleinschalige beurs een vernieuwende aanvulling is op de Trade Fair Aalsmeer en andere grote beurzen. Vergelijk daarvoor de grote beurzen met een meubelboulevard en The Flower Bazar met de Bijenkorf, waarin het complete plaatje tot uiting komt. Deze beurs in luxe pop-up boetiekomgeving is snel te realiseren met FloriWorld als ultieme locatie. We zijn ons ervan bewust dat The Flower Bazar een volstrekt nieuw concept is waaraan iedereen misschien even moet wennen. Maar het wordt fantastisch. Bovendien loop je als beursdeelnemer nauwelijks risico. Een stand hoef je immers niet te bouwen en als deelnemer betaal je slechts 179 euro per m2 (exclusief BTW) om je bloemen, planten, decoratie of andere toegevoegde waarde in een adembenemende setting uit te stallen. Koffie en thee is gratis, met nog wat extra voor de bezoekers.

Totaalplaatje
Met The Flower Bazar creëren we een belangrijk order platform dat inkopers en bezoekers volop nieuwe ideeën en trends biedt op het gebied van binnen en buiten het huis, bloemen en planten, decoratiematerialen en meer. Alles even inspiratievol en in één koopmoment te doen. De vernieuwende wijze waarop collecties worden aangeboden zal zeker aanspreken bij inkopers in de sierteelt en decoratie sectoren van de Europese Retail industrie, grote volume trade organisaties, designers, kwekers en handelaren. In samenwerking met kwekers, bloemenhandelaren en decoratie leveranciers worden de mooiste concepten gecreëerd, waardoor het event ook naadloos past in het actuele en toekomstige cadeau segment. Uiteraard spelen we ook in op thema’s en seizoenen.

Deelname nog niet gesloten
Diverse toonaangevende deelnemers hebben zich al aangemeld voor een van de edities van The Flower Bazar’s. De eigentijdse manier om bezoekers hun inkopen te laten doen spreekt hen aan. Heeft u ook interesse? Er zijn nog plaatsen vrij. Nu de Trade Fair Aalsmeer 2021 is volgeboekt en te late aanmeldingen op de reservelijst zijn geplaatst, een kans bij uitstek om dit najaar toch uw producten en trends in Aalsmeer te presenteren. Zeker met FloriWorld als locatie voor The Flower Bazar’s. Dit is letterlijk om de hoek van Royal FloraHolland, het kloppend hart van de sierteeltsector. En de bereikbaarheid? Die is uitstekend. Zorg dat u erbij bent, want The Flower Bazar is dé plek om de beste orders te plaatsen, nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te ontmoeten.

Lees meer over The Flower Bazar in de Bloemenkrant van deze week.

Hieronder een greep uit The Flower Bazaar deelnemers die u reeds zijn voorgegaan: RM Plants BV, Spray Roses Alliance, Interplant, Duif International, Lisianthus.nl; Barendsen, Modiform, RoseAmor, Bloemenkrant, Thursd, Piet Vijverberg, Avontuur, Fabelicious en Mate-deco.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant