Afbeelding
Foto: W.H.Zandbergen

Glamorous Lisianthus Wedding Inspiration

Algemeen

Na het succes van de najaarscampagne toont lisianthus zich deze keer als een hartveroverende Wedding bloem. Een fantastische timing, want met het oog op de komende versoepelingen is er het komende najaar en in 2022 een inhaalslag van huwelijken te verwachten.

Lisianthus wil daarvan deel uitmaken en doet dat met de campagne Glamorous Lisianthus Wedding Inspiration!Op basis van vier spectaculaire trendthema’s heeft 2Dezign in opdracht van de productgroep Lisianthus de lisianthus neergezet als echte wedding bloem. Daarbij stopt het niet bij bruidsboeketten, handboeketten voor de bruidsvriendinnen en corsages.
Integendeel, een huwelijksfeest gaat anno 2021 immers heel wat verder. Ook de tuinversiering, feesttent, tafeldecoraties en trouwlocaties zijn hier onderdeel van. In Amerika geldt al jaren het principe big, bigger, biggest waarvan het format en luxe aspect zijn overgewaaid naar Europa. Het gaat daarbij om het totale plaatje en het mag allemaal weer wat exclusiever zijn.
Onder leiding van Rudi en Pascal zijn vijf topdesigners van Teamwork 2Dezign aan de slag gegaan met de vier trendthema’s: het kleurrijke ‘Wedding in the Mix’; ‘Vintage Naturel’ waarin lisianthus van schelpenwit tot caramel en warm grijs wordt ingezet; ‘Sweet in Peach’ waarin peach en nude tones de boventoon voeren en ‘Trendy Lilac’. Binnen deze thema’s is het product lisianthus doorvertaald in schitterende creaties die kleurrijk tot uiting komen in Glamorous Lisianthus Wedding Inspiration.
Van het begin tot het eind is alles gefilmd en gefotografeerd. Via de social media kanalen worden de mooiste beelden gedeeld. Op deze manier willen we onze wedding inspiratie zo breed mogelijk delen. Ook komt er nog een groot Glamorous Lisianthus Wedding Inspiration boek, want iedereen wil geïnspireerd worden, van handel tot eventplanners, weddingplanners, bloemisten en verhuurders van trouwlocaties.

Zie de Bloemenkrant van deze week voor meer over Lisianthus en wedding.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant