Logo bloemenkrant.nl
Foto: LM Flower Fashion

Nederlandse bloemen en planten tijdens het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Een geweldige promotie voor Nederland als hostland en daarin mogen Nederlandse bloemen en planten niet ontbreken. De bloemen en planten gaan in verschillende decoraties vertegenwoordigd worden door LM Flower Fashion Productions in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera.

Open Up

Het is voor Nederland uniek om zich als gastland van het Eurovisie Songfestival aan de wereld te presenteren en daarmee ook een mooie kans om de bloeiende Nederlandse sierteelt te laten zien. LM Flower Fashion Productions zal als officiële event supplier in samenwerking met FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera Nederlandse bloemen en planten decoreren in Ahoy. Van 7 mei tot en met 22 mei zullen eyecatchers van bloemen en planten op verschillende locaties in Ahoy’ te zien zijn.
Inspiratie voor de opvallende decoraties is het officiële Eurovision logo gebaseerd op de kleuren van de vlaggen van alle 39 deelnemende landen met nadruk op verbinding en samenzijn. De verschillende variëteiten Nederlandse bloemen en planten worden ook in deze opvallende kleurencombinatie gedecoreerd. De Eurovision slogan “Open Up” vertelt waar Nederland voor staat; een land met een open blik naar de wereld. Door LM Flower Fashion Productions, FM Group, Grow010 en Coloured by Gerbera met de bloemen en planten vertaald als “Open up to the world of flowers andplants”.

Eurovisie Songfestival
Het Eurovisie Songfestival is wereldwijd een van de grootste en bekendste festivals. Duncan Laurence zong zich in Tel Aviv naar de winst en dat betekent dat de 65e editie van het songfestival dit jaar in ons land plaatsvindt. De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2021 in Nederland is een samenwerking tussen NPO, NOS en AVROTROS, in coproductie met de EBU.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden