Logo bloemenkrant.nl
Foto: coloured by gerbera

Delfts straatbeeld gekleurd met gerbera’s

De gerbera kleurde het Delftse straatbeeld op zaterdag 20 maart dankzij een verrassende actie. Een rijk gevulde bakfiets vol bloemen reed door de Delftse straten om voorbijgangers te verblijden met verschillende soorten gerbera.

Met de boodschap ‘Een gerbera voor jou, omdat jij bijzonder bent’ werden honderden gerbera’s door de stad verspreid om zo een lach op het gezicht van de mensen te toveren. De actie is onderdeel van de grootse aprilcampagne van Coloured by Gerbera: ‘De gerbera verrast altijd’.


Mooi wat gerbera’s doen

Initiatiefnemer Coloured by Gerbera werd zelf ook verrast met de ontroerende reacties die hierop volgden. Bijzonder om te merken hoe een paar mooie woorden én een gerbera een hele stad laten glimlachen. Dit is real life vastgelegd op bovenstaande video. Hier zien we hoe in een drukke Nederlandse stad, waar iedereen op zichzelf gefocust is, een bakfiets vol gerbera’s geluk weet te verspreiden. Met deze video hopen de Nederlandse gerberatelers de hele keten te inspireren.

April is de maand van de gerbera en ook dit jaar kunnen handel, bloemist en consument er niet omheen. De gerberatelers van Coloured by Gerbera laten in april weer van zich horen middels een internationale campagne. De komende weken zullen er verschillende acties plaatsvinden om de gehele keten te verrassen.
Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden