Tuin & Park Expo als nieuwe beurs voor groenprofessionals
Logo bloemenkrant.nl
Foto: JOHAN SEIJBEL

Tuin & Park Expo als nieuwe beurs voor groenprofessionals

Beursorganisator Easyfairs lanceert een spiksplinternieuwe vakbeurs voor beslissingsbevoegde professionals werkzaam in de groene sector: Tuin & Park Expo. Tuin & Park Expo is het tweejaarlijkse kennis en product event voor de beslissers in de groene branche, gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De beurs wordt een combinatie van exposanten, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten.

De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

“Het idee om een nieuwe, kwalitatieve beurs te organiseren voor de beslissers in de groene branche zat al een tijdje in ons hoofd. Onze locatie in Gorinchem leent zich hier uitstekend voor, want in de regio Zuid-Holland is een gigantische populatie hoveniers- en groenbedrijven. Ook is Gorinchem op rij-afstand van Belgische groenprofessionals. Helaas hebben zowel de Nederlandse als de Belgische groenprofessional al enige tijd geen beurs meer kunnen bezoeken vanwege het coronavirus. Mede daarom willen wij direct na de zomer een ontmoetingsplek creëren waar de beslissingsbevoegde groenprofessional zich tijdens één bezoek kan voorbereiden op de toekomst en weer volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. In de afgelopen coronaperiode hebben wij het concept van Tuin & Park Expo gefinetuned en wij zijn nu ontzettend enthousiast om officieel live te gaan”, zegt Ramon Schlepers namens beursorganisator Easyfairs.

Tuin & Park Exclusief
Naast Tuin & Park Expo beoogt Easyfairs een side event op Next Level (de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem) te organiseren: Tuin & Park Exclusief. Er wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het concept van dit side event dat zich richt op tophoveniers en tuin- en landschapsarchitecten en -ontwerpers. Op korte termijn wordt hier meer bekend over gemaakt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden