Bloomgifts steunt met actie AYA-zorg
Logo bloemenkrant.nl
Foto: rfh

Bloomgifts steunt met actie AYA-zorg

Op dit moment zijn de ziekenhuizen heel erg druk met de zorg voor Corona patiënten. In verband met alle maatregelen rondom dit virus is het dit jaar niet mogelijk om de Hyacinten voor AYA actie in de ziekenhuizen te organiseren.

Dat is jammer, maar in samenwerking met Bloomgift is er een nieuwe actie opgezet www.bloomgift.nl/aya
Van 25 januari tot 25 februari biedt Bloomgift prachtige bol- en snijhyacinten aan in hun webshop: www.bloomgift.nl/aya.
Naast deze actie wordt aanstaande vrijdag 29 januari op de veilinglocaties van Royal FloraHolland en Plantion een kar Hyacinten geveild (snij en pot). De opbrengst komt volledig ten goede van AYA zorgnetwerk.

Het AYA Zorgnetwerk, een samenwerkingsverband van de 7 UMC’s, het AvL en algemene ziekenhuizen, levert leeftijdsspecifieke zorg aan jongvolwassenen met kanker. Er is veel geld nodig om alle AYA’s in Nederland AYA-zorg te kunnen bieden, zorgverleners op te leiden en wetenschappelijk onderzoek te doen. Tot op heden is er weinig structurele financiering voor deze cruciale activiteiten. Daarom zetten hyacintenkwekers, bloemenveiling Royal FloraHolland en Plantion zich in voor de jaarlijkse hayacintenactie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden