Stars for Europe biedt aftelkalender met 12 stylingideeën
Logo bloemenkrant.nl
Foto: stars for europa

Stars for Europe biedt aftelkalender met 12 stylingideeën

Het Kerststerrenseizoen is in volle gang: de veelzijdige seizoensplant is vooral nu volop verkrijgbaar in vele maten én kleuren. Dit seizoen pakken de consumentenmedia uit met Kerststerren als ideaal decoratie-item. Zij verstevigen de rol van de plant in de tradities rond feestmaand december.

12 trendy stylingideeën met Kerststerren

Dit jaar wordt de bloemist een aftelkalender aangeboden, waardoor ze op een verrassende manier samen met hun klanten kunnen aftellen naar de Dag van de Kerstster - 12 december. Bij de aftelkalender worden 12 Kerststertoepassingen aangeboden, mede geïnspireerd door de redacties van gerenommeerde consumentenbladen in Nederland en België. 

De bloemist kan de aftelkalender, samen met 12 toepassingsideeën, verzorgingstips én nog zeven praktische tips voor winkelinrichting eenvoudig downloaden of aan te vragen via e-mail Charlotte@conceptfactory.eu. 650 tuincentra in Nederland en België én 1.350 bloemisten in Nederland hebben de aftelkalender (en al het extra’s) persoonlijk in hun mailbox ontvangen.

Promotiecampagne Nederland en België

Stars for Europe biedt Nederlandse en Belgische bloemisten ondersteuning met promotieactiviteiten om consumentaankopen van Kerststerren te bevorderen. Er is een PR-campagne ontwikkeld gericht op tijdschriften, online magazines, dagbladen en social influencers. In de campagne is er - behalve voor eigentijdse stylingtips - ook aandacht voor de Dag van de Kerstster. Publicaties zijn onder meer te zien via de Facebookpagina Kerstster.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden