Logo bloemenkrant.nl
Foto: 365 dagen bloemen

Winter online seizoensmagazine 365 dagen bloemen staat live

Na de succesvolle lancering van het eerste digitale magazine in de herfst is deze week het wintermagazine 365 dagen bloemen online gepubliceerd. Het magazine inspireert bloemisten en is in vier talen beschikbaar.

Het seizoensmagazine van 365 dagen bloemen biedt bloemisten informatie én inspiratie. Vanaf 1 september is het digitale seizoensmagazine geïntroduceerd. Zowel handel als bloemist waren positief verrast door de aantrekkelijke vormgeving en deelbaarheid. Daarnaast kan men eenvoudig de spraakmakende fotografie, POS-materiaal en teksten over het leukste assortiment bloemen downloaden en delen via hun eigen communicatiemiddelen.
Afgelopen maand hebben meer dan 5.000 bloemisten het online herfst magazine gelezen; waarvan zo’n 2.000 buitenlandse bezoekers. Zo’n 40% van de bezoekers is een terugkerende lezer.
Zo’n 6.000 bloemisten in Nederland, Duitsland en Engeland worden persoonlijk geattendeerd over de laatstverschenen editie via een digitale nieuwsbrief. De bloemist kan op ieder gewenst moment de meest recente seizoenseditie; winter en de eerder verschenen edities bekijken. Deze staan het gehele jaar online. De voorjaars – en zomereditie worden resp. in februari en mei 2021 gepubliceerd.

Meer info op 365 dagen bloemen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden