Afbeelding
Foto: GGP

GGP breidt exposantenprofielen dit jaar extra uit

Algemeen

Nu vakbeurs GrootGroenPlus dit jaar digitaal gaat, is het extra belangrijk voor deelnemers om de kans te krijgen voldoende van zichzelf te laten zien. Daar biedt het vernieuwde exposantenprofiel van de vakbeurs de ruimte voor.

Alle exposanten hebben een eigen webpagina, die dit jaar is uitgebreid met de mogelijkheid tot chatten, contact via social media, videobellen, het integreren van video en het tonen van het actuele aanbod of assortiment - gemakkelijk te doorzoeken op plant of deel van de plantnaam.
Om de exposanten te bezoeken, hoeven bezoekers niet in te loggen of aan te melden; zij kunnen drempelloos de ruim 155 profielen bezoeken en via de buttons op diverse manieren eenvoudig, snel en rechtstreeks contact leggen met de deelnemer. Wereldwijd kan iedereen met een internetverbinding altijd bij al deze informatie.
De uitbreiding van de profielen is niet eenmalig; deze uitbreiding blijft ook in 2021 bestaan. De exposantenlijst op de website en app vormen samen het interactieve beursboekje.

GGP gaat van 30 september t/m 2 oktober ook middels twee streams, Nederlands- en Engelstalig, videobeelden van de exposanten streamen. Hierdoor komen met regelmaat planten en producten voorbij met een verwijzing naar het digitale standnummer.


Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant