Logo bloemenkrant.nl
Foto: mprise

Webinars voor zaadbedrijven over ERP & apps

Ook in september en oktober geeft Mprise Agriware weer twee webinars. De eerste sessie gaat over crop management en management van zaadproductie. De webinars zijn beide in het Engels. 

In het eerste webinar gaat Mprise Agriware met name in op het managen van productiecontracten met ERP software. Het tweede webinar gaat over het werken vanuit één digitale bron, zonder Excel-bestanden of papieren. In deze presentatie zal de nieuwe versie van de Inspect App centraal staan.

Gert-Jan Verweij: "Normaal gesproken staat Mprise Agriware altijd op ‘Seed Meets Technology’ met een presentatie over een actueel onderwerp voor zaadbedrijven. Zo hebben we een keer een presentatie gehad met Rijk Zwaan over datamanagement en met Schoneveld Breeding over de rol van mensen in een IT-project. Helaas kunnen we dit jaar geen presentatie op de SMT geven, om welbekende redenen. Ons alternatief is een tweetal online presentaties, waarvoor ieder bedrijf dat is gerelateerd aan zaadveredeling en/of zaadproductie zich kan aanmelden.

Het managen van zaadproductie met ERP software

Een belangrijke uitdaging waar veel zaadbedrijven tegenaan lopen is het managen van productiecontracten met hun externe kwekers. Verschillende teams werken aan zo’n contract. Het moet daarom makkelijk zijn om gezamenlijk aan dezelfde informatie te werken. Daarnaast moet het ook eenvoudig zijn om de productiecontracten weer te verbinden aan de productieplanning. Kortom, er is behoefte aan inzicht, controle en éénzelfde informatiebron waarmee iedereen werkt. Dit is het onderwerp van de eerste webinar. 

Van Excel en papier naar één digitale bron met Agriware Inspect 

Gert-Jan Verweij: "Wilt u medewerkers in het veld of in de kas actuele informatie vanuit de office geven? Of moeten zij actuele data (bijv. groeiresultaten) tijdens inspecties vastleggen en wilt u deze direct inzichtelijk op kantoor hebben? Meld u dan aan voor dit webinar. We gaan in op de voorgenoemde uitdagingen en we geven een korte demonstratie van onze nieuwe Inspect App, in combinatie met de ERP oplossing die daaraan verbonden is."

Geïnteresseerd in de bovenstaande onderwerpen?

Aanmelden kan via deze linkjes:
-Webinar 1, 30 september: ‘How to manage your seed company with ERP software?’

- Webinar 2, 6 oktober: ‘Inspect app: from paper and Excel to one digital source.’

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden