Logo bloemenkrant.nl
Foto: greentech

Ook Greentech gaat in 2020 digitaal

Na uitgebreid overleg en diverse afwegingen heeft GreenTech besloten om het volledige fysieke format van de show uit te stellen naar 15-17 juni 2021. Dit jaar wordt GreenTech Amsterdam een nieuw virtueel evenement: GreenTech Live & Online op 20-22 oktober. 

Gezien de onzekere wereldwijde situatie kunnen GreenTech en RAI Amsterdam als organisatoren de hoge kwaliteit van de fysieke show in 2020 niet garanderen. In deze uitdagende tijden zoekt de over het algemeen nog steeds groeiende tuinbouwmarkt echter naar manieren om in contact te komen.

Mariska Dreschler, Directeur Tuinbouw/GreenTech: "Het maakt ons natuurlijk verdrietig dat we dit jaar geen fysieke show kunnen organiseren. Maar we concentreren ons op wat we wel kunnen doen. Een zeer sterk bewijs van de noodzaak om verbinding te maken is dat we de volledige steun hebben van de tuinbouwsector om een virtueel platform op te zetten om de nog steeds groeiende tuinbouwgemeenschap wereldwijd te bereiken.”

Het driedaagse virtuele platform heeft:
• Meerdere theaters met kennissessies die live uitgezonden worden.
• Productpresentaties worden getoond.
• Een onsite studio met podcasts
• Innovation Awards wedstrijd
• Online matchmaking voor exposanten en bezoekers.

Het thema in oktober is ’Volg de zon’, wat betekent dat het programma zich richt op de verschillende tijdzones om de wereldwijde tuinbouwsector te bereiken.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden