Logo bloemenkrant.nl
Foto: wl

Uw vacatures op en in de Bloemenkrant

Het is voor iedereen mogelijk, tegen een zeer interessant tarief, vacatures te plaatsen op de website van Bloemenkrant of de printversie van de Bloemenkrant.

De Bloemenkrant heeft een laagdrempelige vacaturesite voor iedereen. Voor alle soorten functies op elk niveau in de sierteelt, zowel in Nederland als internationaal. www.bloemenkrant.nl /vacatures is de favoriete plek voor iedereen die op wat voor manier iets met het werken met bloemen en planten heeft, op zoek is naar een nieuwe functie of naar nieuwe medewerkers.Vergeleken met andere sites, die zich veelal specialiseren op bepaalde delen van de sierteelt of zich juist heel breed profileren met daarbij ook verwante sectoren, richt de vacaturesite zich uitsluitend en alleen op deze sector.

Krant: fysiek en online

Op de site kan een onderverdeling worden gemaakt met daarbij de belangrijkste sierteeltcentra; de regio Aalsmeer, het Westland en de Bollenstreek. Uitgangspunt is een vaak uitgesproken wens bij kwekers, handelaren en toeleveranciers om eindelijk te kunnen beschikken over 1 centrale vacaturesite voor alles wat met het werken met bloemen en planten te maken heeft. De Bloemenkrant/vacature site vervult een toonaangevende rol.

Bedrijven in de sierteelt die graag willen plaatsen, kunnen voor een zeer schappelijk tarief al hun vacatures op de site plaatsen en uiteraard in de krant.

Belangstellenden en geïnteresseerden kunnen daarvoor contact opnemen met Uitgeverij Verhagen, Ambachtsweg 7a, 2220 CB, 071-4022901 advertentie@bloemenkrant.nl
of media-adviseur Meriam Mesman: 06-46094209 meriam.mesman@uitgeverijverhagen.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden