Afbeelding
Foto: floreac

Floréac wint prestigieuze Trophée d’Or 2020 de JardinPlus

Algemeen

Floréac werd door het Franse toonaangevende magazine ‘Jardineries’ bekroond met de Trophée d’Or 2020 voor beste leverancier van kamerplanten en snijbloemen.

Het Oost-Vlaamse familiebedrijf behaalde de hoogste score voor drie criteria: innovatie, logistiek en commerciële dynamiek/communicatie. Maar het was vooral de troef ‘nabijheid bij consumenten én winkels’ die de jury - samengesteld uit inkopers van belangrijke tuinbouwcentra en ketens - overtuigde.
"Ons succes is het resultaat van een betrouwbare samenwerking met onze telers en klanten op lange termijn,” legt Wouter Busschaert, Sales Director Frankrijk uit. “Dankzij onze kennis van alle Europese markten bieden we via de webshop een efficiënte totaaloplossing aan. Vervolgens past elk team per land en per klant de aanbiedingen op maat aan.”
“Maar een belangrijke troef voor klanten is de oriënterende functie van webshop. Ze kunnen hun assortiment samenstellen op basis van bijvoorbeeld maat, kleur, prijs ... Ook decoratieve thema’s brengen klanten op ideeën. Zo deelt Floréac geregeld moodboards geïnspireerd op wat trending is op social media,” aldus Guillaume Bianco, vertegenwoordiger in Frankrijk.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant