Afbeelding
Foto: groendirekt

Maak je najaarsassortiment compleet met Najaar Showroom GROEN-Direkt

Algemeen

Wil jij je najaarsassortiment compleet maken? Dan is een bezoek aan de Najaar Showroom van GROEN-Direkt van 24 – 26 augustus 2020 een must. Door het unieke en bijzondere herfst- en nazomerassortiment maak je je assortiment najaars-proof.

Najaar Showroom

Om binnen de kaders van de COVID-19 richtlijnen te blijven, presenteert GROEN-Direkt van maandag 24 tot en met woensdag 26 augustus de GROEN-Direkt Najaar Showroom. Dit jaar zijn er helaas geen standhouders aanwezig, maar zorgt GROEN-Direkt voor een extra groots opgezette 1-monsterpresentatie. Er is ruimte voor 30% meer monsterpartijen dan voorheen, waardoor er maar liefst 5.500 monsters opgesteld worden. Daarnaast worden nieuwigheden geïntroduceerd en verkoopconcepten getoond en start de voorverkoopperiode van de kerstbomen met een mooie kerstboompresentatie. Een bezoek aan de Najaar Showroom is dus meer dan de moeite waard.

Op afspraak

De GROEN-Direkt Najaar Showroom aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein) is uitsluitend toegankelijk op afspraak en in tijdsblokken. De inschrijving is gestart, dus plan een bezoek nu snel in via www.groen-direkt.nl/agenda.

Meer informatie

Houd voor de laatste informatie met betrekking tot de Najaar Showroom de website van GROEN-Direkt in de gaten, volg alle ontwikkelingen via de LinkedIn-bedrijfspagina en het Twitteraccount van GROEN-Direkt of bel met +31 (0)172 21 15 76. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant