Bloembindcursus Rijnsburg weer van start
Logo bloemenkrant.nl
Foto: bloembindcursusrijnsburg

Bloembindcursus Rijnsburg weer van start

De Bloembindcursus Rijnsburg, die al bijna tachtig jaar cursussen verzorgt in Veiling FloraHolland, start in september (week 38) weer met haar programma.

Wie het leuk vindt om iedere week een mooi bloemstuk in huis te hebben, kennis te maken met verschillende bloemen en planten en deze zelf op een creatieve en vakmatige manier op te steken, kan zich aanmelden.

De Bloembindcursus werkt met bekende en professionele docenten. De cursus telt 17 lessen, 1 lesavond per week. Er worden 9 lessen verzorgd van september tot december en 8 lessen van januari tot maart 2020. Er staat een schema van data op de website van de bloembindcursus en er wordt gewerkt in drie verschillende groepen; de beginners, de gevorderden en de fantasie. Per groep is een keuze van drie avonden mogelijk. De maandag, dinsdag of woensdag. Wel is het de bedoeling dat er één vaste avond wordt gekozen. Ook dit is terug te vinden op website.

De cursus zorgt voor de eerste benodigdheden en alle bloemen en werkt ook binnen de veiling geheel volgens de richtlijnen van de RIVM.

Kosten inclusief materiaal bedragen € 165,- voor beginners ; € 190,- voor gevorderden en € 220,- fantasie. Neem een kijkje op de website voor meer info en/of foto's van de verschillende groepen. Voor vragen: info@bloembindcursusrijnsburg.nlMeer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden