Logo bloemenkrant.nl
Foto: ithos from I.A.P

FABELICIOUS everlasting beauties

‘With love from Africa to Amsterdam’

Heeft u al van Fabelicious™ Everlasting Beauties gehoord? Deze schitterende collectie tros en single gedroogde rozen is pas dit voorjaar geïntroduceerd en vertelt een bijzonder verhaal. Fabelicious™ Everlasting Beauties is in meerdere opzichten uniek, vooral wanneer de fraaie droogrozen worden gemengd met verse bijmaterialen zoals grassen, eucalyptus, statice, gipskruid en andere producten die goed indrogen. 

Dit geeft Fabelicious™ Everlasting Beauties nog meer uitstraling. Maar ook is het kleurenpalet zo overweldigend dat dit de boeketlijn naadloos koppelt aan elke willekeurige stijltrend. In combinatie met een oneindige diversiteit aan verpakkingsmogelijkheden, lifestyle producten en toegevoegde waarde artikelen maakt dit Fabelicious™ Everlasting Beauties onweerstaanbaar!

Fabelicious™ Everlasting Beauties is echter meer dan een veelbelovende stijltrend. De slogan ‘With love from Africa to Amsterdam’ verklapt het eigenlijk al. Het merk Fabelicious™ staat voor ecologisch en sociaal gekweekte trosrozen, waarbij de initiatiefnemers en bedenkers, Pascal Koeleman en Rudi Tuinman, benadrukken voor kwaliteit te gaan vanuit een vol vertrouwen in de mensen en producent in Afrika. “Dit gaat samen met een eerlijke prijs en goede arbeidsomstandigheden, evenals milieu- en ecovriendelijke kenmerken. Juist door afscheid te nemen van gevestigde waarden en in te zetten op eerlijke handel, duurzaamheid en een excellente kwaliteit, kan Fabelicious™ Everlasting Beauties gezien worden als een modern en eigentijds platform dat een volstrekt nieuwe generatie gedroogde rozen in de markt zet.”

Eerlijke handel

Het verhaal van Fabelicious™ Everlasting Beauties past helemaal in het huidige tijdbeeld van ‘no waste’ en ‘eerlijke handel’ met Afrika. Gehoopt wordt dat deze nieuwe manier van zakendoen tot een langdurige samenwerking en nog meer partnerschappen leidt met de mensen in Afrika. “Wij zorgen ervoor dat de schitterende door hen geteelde rozen with love from Africa to Amsterdam worden getransporteerd om deze vervolgens zorgvuldig te drogen. Dan rest ons slechts één ding en dat is ervoor te zorgen dat niemand nog om Fabelicious™ Everlasting Beauties heen kan!”

Zeker nu milieu- en ecovriendelijke kenmerken, eerlijke handel en respectvolle samenwerking hot items zijn en velen in deze door corona maatregelen gedomineerde periode weer meer aandacht hebben voor styletrends in huis, is dit hét moment om het verhaal van Fabelicious™ Everlasting Beauties te vertellen.

Mobile flower boutique

Wilt u alvast nader kennismaken? Maak een afspraak. Rudi en Pascal komen dan met hun Mobile flower boutique persoonlijk bij u langs om u door de schitterende Fabelicious™ Everlasting Beauties collectie te laten inspireren voor een mooi styletrend artikel of u te noteren als nieuwe handelspartner!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden