Afbeelding

GROEN-Direkt komt eind augustus met Najaar Showroom

Algemeen

Traditiegetrouw trapt GROEN-Direkt eind augustus het tuinplanten-najaarsseizoen af met de Najaarsbeurs. Om binnen de kaders van de COVID-19 richtlijnen te blijven, presenteert GROEN-Direkt van maandag 24 tot en met woensdag 26 augustus de GROEN-Direkt Najaar Showroom.

Een 1-monsterpresentatie die uitsluitend op afspraak toegankelijk is. Het stelt inkopers en handelaren in tuinplanten in staat om het aanbod fysiek te bekijken. Aanmelden kan vanaf 10 juli via www.groen-direkt.nl/agenda. GROEN-Direkt is er dus gewoon in augustus, maar dan net even anders.

Najaar Showroom
In de GROEN-Direkt Najaar Showroom is de bezoeker verzekerd van een breed assortiment in tuinplanten die ze zelf kunnen voelen, zien en ruiken. Er is ruimte voor 30% meer monsterpartijen dan voorheen, waardoor iedere kweker volop de mogelijkheid krijgt om zijn assortiment te tonen. Er worden maar liefst 5.500 monsters opgesteld, niet in lagen zoals gebruikelijk, maar per partij één plant. Daarnaast worden er in de Najaar Showroom nieuwigheden en verkoopconcepten getoond, is er ‘Extra Assortiment’ en wordt er een mooie kerstbomenpresentatie ingericht. Bestellen gaat gemakkelijk via de reguliere bestelapplicatie op tablet of mobiele telefoon.

Op afspraak
De GROEN-Direkt Najaar Showroom aan de Noorwegenlaan 37, 2391 PW Hazerswoude, Nederland (ITC-terrein) is uitsluitend toegankelijk op afspraak. Om het aantal bezoekers te reguleren zijn er per dag verschillende timeslots.

Webshop
Het inkopen van tuinplanten kan ook via de webshop van GROEN-Direkt. Hier is het gehele assortiment op een overzichtelijke wijze te bekijken en te bestellen. Iedere week wordt dit volledig hernieuwd, inclusief nieuwe foto’s. Een inlogcode kan gemakkelijk via de website aangevraagd worden.

Meer informatie op www.groen-direkt.nl 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant