De Grote Tuinverbouwing op zoek naar de parel van 2020 | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: pull position

De Grote Tuinverbouwing op zoek naar de parel van 2020

Vorig jaar bezochten Rob Verlinden en Ivo Putman, bekend van SBS6 tv-programma De Grote Tuinverbouwing, verschillende locaties van de FlowerTrials, op zoek naar de meest bijzondere parel van het nieuwe tuinseizoen.

Vanwege het cancelen van alle evenementen, kan de parelactie dit jaar niet fysiek door gaan. Toch wordt er online invulling aan de actie gegeven en maken kwekers en veredelaars ook dit jaar kans op een plekje in het goed bekeken tv-programma.

Sfeer en kleur
Veredelaars en kwekers doen elk jaar hun best om de mooiste producten te realiseren voor de (eind)consument. “Coronacrisis of niet, het nieuwe tuinseizoen gaat volgend jaar gewoon weer van start”, aldus Ivo Putman."Reden genoeg om de parelactie dit jaar een vervolg te geven. En dus gaan we op zoek naar de mooiste noviteit of het meest bijzondere product dat iedere consument in zijn of haar tuin zou moeten hebben."

Meedoen
Tuin- en perkplanten kwekers en veredelaars hebben tot en met 7 juni a.s. de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de parelactie en kans te maken op de hoofdprijs: product placement in een aflevering van het nieuwe seizoen van De Grote Tuinverbouwing. Uiterlijk 19 juni worden de winnaars bekendgemaakt. In de aanloop naar deze datum zal er online aandacht worden gegeven aan de verschillende kanshebbers op de hoofdprijs.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>