Priva en Aranet samen in draadloze technologie | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: priva

Priva en Aranet samen in draadloze technologie

Priva en Aranet gaan exclusief samenwerken om draadloze technologie in de tuinbouw naar een hoger niveau te tillen.

De groeiende interesse in data en daarmee de groeiende vraag naar meer en nieuwe sensoren om data te genereren is de belangrijkste aanjager van de samenwerking tussen Aranet en Priva. Deze samenwerking dicht het gat tussen platforms voor draadloze sensoren en andere gegevensbronnen in de kas.
De integratie van Aranet sensoren met Priva systemen stelt telers in staat om al hun kasprocessen te analyseren en op basis van die data nieuwe inzichten te creëren. Patrick Dankers, Product Manager bij Priva: “Ik ben erg blij om deze samenwerking aan te kondigen. Nu kunnen we telers van over de hele wereld laten profiteren van alle mogelijkheden bieden die draadloze technologie vandaag de dag kan bieden. In de huidige manier van werken besteden telers te veel tijd aan het organiseren van data en te weinig aan het analyseren van data. Met deze samenwerking kunnen we dit probleem oplossen. Dat betekent dat een teler echt baat gaat hebben bij draadloze technologie en zich kan focussen op nieuwe inzichten om de dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren.”

Complementaire knowhow van de partijen

Deze samenwerking maakt het mogelijk om toonaangevende draadloze monitoring aan te bieden voor de tuinbouwmarkt. Gints Antoms, Sales Director van Aranet IoT Solutions bij SAF Tehnika JSC zegt: “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met Priva. Er ontstaat zo een enorm synergiepotentieel door complementaire knowhow van de partijen. We zijn ervan overtuigd dat de uitgebreide draadloze expertise van Aranet in combinatie met Priva's diepgaande kennis van de behoeften van tuinbouwklanten uiteindelijk resulteert in een best-in-class draadloze sensoraanbod voor de tuinbouwmarkt, nu en in de toekomst. ”


Fotobijschrift: v.l.n.r.: Alastair Monk en Meiny Prins namens Priva, Toms Rekšna, Gints Antoms en Normunds Bergs namens Aranet, Patrick Dankers, Bram Koppert en Ton Wallast namens Priva.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>