Afbeelding
Foto: topbloemen

Actie 'Steun de lokale bloemist' zorgt voor verviervoudiging orders

Algemeen

De actie van Topbloemen.nl waarbij de boeketten gratis bezorgd werden om zo de lokale bloemist een hart onder de riem te steken is uitgelopen op een megasucces.

De actie is zelfs zó succesvol, dat de klantenservice al dagen overbelast is. De actie heeft gezorgd voor een vier- tot wel vijfvoudig aantal bestellingen ten opzichte van normale dagen, voor de coronacrisis. “Ontzettend gaaf om te zien dat zoveel mensen gehoor hebben gegeven aan deze oproep, die natuurlijk geweldig is uitgepakt voor de lokale bloemisten”, aldus Edwin van Arkel van Topbloemen.nl. “De orders blijven maar binnenstromen. Dit hadden we in onze wildste dromen niet verwacht.”
Dat de actie zo succesvol is, zorgt ook voor iets minder prettigs: de gewenste leverdatum kan niet meer gegarandeerd worden. “Onze klantenservice is al dagen overbelast. We doen er op dit moment alles aan om zoveel mogelijk boeketten te laten bezorgen op de gewenste leverdata, maar vragen onze klanten om enige coulance als dit niet lukt”, aldus Van Arkel. “We doen ook een oproep aan onze klanten om boeketten zoveel mogelijk gespreid te bestellen en verzoeken klanten met vragen om ons te mailen in plaats van te bellen. De gratis bezorging hebben wij op dit moment om die reden dan ook stopgezet: het blijft voor ons van groot belang om ook de kwaliteit van ons merk te waarborgen.”

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant