Afbeelding
Foto: Rainer Schimm/MESSE ESSEN

Landenaanbod op gezamenlijke stands IPM 2020

Algemeen

Op gezamenlijke stands bundelen verschillende exposanten uit een land hun knowhow. Zo worden bezoekers efficiënt en centraal geïnformeerd, en uitgebreid op de hoogte gebracht over landspecifieke producten en diensten.

Bij de laatste IPM ESSEN waren al achttien landen met een landenstand vertegenwoordigd. Op de komende editie zijn dit er twintig. De groeiende deelname van buitenlandse overkoepelende organisaties en bedrijven benadrukt het internationale belang van de IPM ESSEN en laat zien wat de beurs vooral is: dé internationaal toonaangevende vakbeurs voor de tuinbouw.

Nederland

Twee overkoepelende organisaties uit Nederland hebben dit jaar elk hun eigen gezamenlijke stand.

BIZZ Holland informeert op zijn gezamenlijke stand over de nieuwste ontwikkelingen in de Nederlandse boomteeltsector. In totaal tonen 55 exposanten, onder andere uit de regio's Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert, hun uitgebreide assortiment. Bomen die worden geteeld om later langs een weg te planten of groenblijvende naaldbomen voor hagen; de bedrijven presenteren tal van producten en beursinnovaties.
Bovendien worden hier de nominaties voor de Show Your Colours Awards bekendgemaakt. De prijs wordt toegekend aan producten met een toegevoegde waarde die wordt gecreëerd door het succesvol vertellen van 'het verhaal', achter het product.

Duurzaamheid en digitalisering, dat zijn slechts twee van de vele trends die in het middelpunt staan op de gezamenlijke stand van Royal Flora Holland. Voor de stand hebben zich dit jaar 33 exposanten aangemeld, die naast hun verschillende klassiekers ook een aantal nieuwe innovaties presenteren. Ook wordt een breed assortiment kasplanten, cactussen en succulenten gepresenteerd. Verder worden er speciale bloemen zoals potrozen of mini-gerbera's gepresenteerd. Ook ontbreekt een bont assortiment aan verpakkingen voor bloemen en planten niet.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant