Afbeelding
Foto: dummaflora

Heembloemex en ProFlora gaan samen verder: Summaflor

Algemeen

Heembloemex en ProFlora gaan per 1 januari 2020 fuseren en verder door onder de naam Summaflor. Zij bundelen hun kracht en specialiseren zich in de verkoop aan grootschalige winkelketens.

Summaflor is de Europese retailpartner voor het bloemen- en plantenschap. De missie 'Brighten your world' past bij datgene waar zij voor staan. Summaflor wil de wereld opfleuren door bloemen en planten voor iedereen makkelijker beschikbaar en betaalbaar te maken.
Regionale kennis, vernieuwende concepten, inzet van E-tail en het volledig verzorgen van het assortiment van bloemen, planten en decoratie, zorgen ervoor dat Summaflor voor ieder segment in Retail - van discount tot tuincentrum - de meest complete businesspartner is..

Summaflor is onderdeel van Floral Trade Group. Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven, met ieder zijn eigen klantfocus. Geworteld in de tradities van een familiebedrijf, levert deze familie van bedrijven een compleet assortiment bloemen, planten en decoratie aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. Vanuit de hoofdlocatie in Rijnsburg en vele vestigingen in Europa zetten ruim 900 medewerkers zich dagelijks in om beloften waar te maken en afnemers te ontzorgen.

De groothandelsactiviteiten van Heembloemex blijven handelen onder de naam Heembloemex.
 

Fotobijschrift: Directie Summaflor, v.l.n.r. Jaap Hogewoning, Klaas Damsma en Marcel van Beekum.

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant