Rianne van der Hulst versterkt het Floranti team | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: floranti

Rianne van der Hulst versterkt het Floranti team

Floranti is blij met de versterking van Rianne van der Hulst. Zij gaat zich inzetten als marketing en salesmanager binnen Floranti.

Van der Hulst zal intensief samenwerken met de groeiende groep gebruikers, en de diensten van Floranti introduceren bij bedrijven die echt op zoek zijn naar een onafhankelijk platform dat past bij hun eigen commerciële beleid.

Rianne van der Hulst is nauw betrokken bij de sierteeltsector en heeft meerdere functies binnen de keten bekleed. Vanuit deze historie is zij goed bekend met de sector en weet zij waar de uitdagingen liggen. "Ik kijk er naar uit om mijn netwerk en ervaringen in te zetten in deze mooie uitdaging. Binnen de sector zijn er vele kansen om meer en beter met elkaar samen te werken. Om digitalisering te laten slagen vormen kopers, telers en andere ketenpartners de succesfactor. Daar hoop ik mijn steentje aan bij te kunnen dragen." 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>