Karma Plants kiest nieuw transportsysteem | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: karma plants

Karma Plants kiest nieuw transportsysteem

Karma Plants belevert wekelijks meer dan 200 verschillende klanten die allemaal hun klantspecifieke wensen hebben.

In de afgelopen jaren is het assortiment qua kleuren en potmaten aanzienlijk gegroeid. Om dit afleverproces verder te optimaliseren, investeert Karma Plants verder met een  nieuw flexibel interne transportsysteem.

Verschillende routes
Om de uitbreiding mogelijk te maken, heeft Karma Plants gekozen voor het transportbandensysteem SmartFlo van WPS. Glenn Langelaan van Karma Plants en Robert van der Valk van WPS hebben gezamenlijk een ontwerp gemaakt waardoor Karma Plants met zo min mogelijk handelingen hun anthuriums binnen de kas kunnen verplaatsen. Met het SmartFlo-systeem kunnen planten middels verschillende routes door de kas worden getransporteerd. 


Karma Plants, opgericht in het jaar 2000, behoort tot de grotere anthuriumkwekers van Europa en biedt een groot assortiment potanthurium van standaard tot exclusieve anthuriums. WPS, gevestigd in De Lier, is specialist in automatiseringsoplossingen voor de tuinbouw. WPS maakt systemen op maat voor iedere fase van de teelt, van oppotten, wijder zetten tot afleveren.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>