Van der Plas Foundation steunt riant goede doelen | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: van der plas foundation

Van der Plas Foundation steunt riant goede doelen

Stichting de Brug en Campagneteam Huntington hebben beide een cheque van €12.500,- ontvangen uit handen van de Van der Plas Foundation.

In het kantoor van Floral Trade Group werd op 5 november jongstleden het bedrag aan hen onthuld. De inhoud van de cheques was een complete verrassing voor beide goede doelen.
Na het zien van de bedragen was er verbijstering en dankbaarheid. "Hier kunnen we een jaar lang maaltijden van serveren!", reageerde een blijde Henk de Wit (Stichting de Brug). Nadat Campagneteam Huntington hetzelfde bedrag van €12.500,- ontving, vertelde Nicoline van der Plas in een aangrijpende verhaal wat haar motiveert om zich met hart en ziel in te zetten voor dit mooie doel.
Met deze donaties wil Van der Plas Foundation, opgericht door Floral Trade Group, haar maatschappelijke steentje bijdragen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>