Planet Flower: krachtige combi voor klanten van FleuraMetz | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: fleurmetz

Planet Flower: krachtige combi voor klanten van FleuraMetz

In de sierteelt is het zien en aanraken van in te kopen bloemen belangrijk, terwijl tegelijkertijd het online inkopen blijft groeien.

Juist de combinatie van online en offline inkopen is een krachtig middel voor de bloemist om overeind te blijven. Vanaf november is dat voor klanten van FleuraMetz te zien in een speciale film: Planet Flower.  De korte film draait vanaf november in de totaal vernieuwde Cash & Carry in Wenen, Oostenrijk.

Planet Flower legt uit wat een flexibel en creatief wezen de bloemist, in de film Mangone Floralis, kan zijn. Deze bloemist weet zijn creativiteit en klantenbinding te beschermen, door op slimme manieren zijn online inkopen te combineren met inkopen op de Cash & Carryvloer. 
Hoe dit precies zit, zullen de Weense klanten van FleuraMetz in november kunnen zien in Planet Flower. Na Wenen zal de film in verschillende Cash & Carry's in Duitsland draaien. 
 
 

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>