Biobest aanwezig op IFTF | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: biobest

Biobest aanwezig op IFTF

Biobest zal, als wereldwijde pionier in biologische bestrijding, deelnemen aan de IFTF-vakbeurs om er hun grote expertise te delen over verschillende siergewassen zoals o.a. snijbloemen en potplanten.

De gewasspecialisten van Biobest zullen ter plaatse zijn voor advies op maat, en stellen er een ruim assortiment producten voor die toepasbaar zijn in de sierteelt. Daarnaast zullen ook leden uit het IPS-team en leden van dochterfirma Real IPM drie dagen lang de Biobest-stand versterken.
"Wij kijken ernaar uit veel van onze vaste klanten te spreken, en ook nieuwe contacten te leggen op IFTF", legt Fonny Theunis, Sales Manager bij Biobest uit. "Wij merken steeds vaker bij telers over de hele wereld dat biologische bestrijdingsmiddelen steeds belangrijker worden om een sterk en gezond gewas te verzekeren. Zowel verdelers als consumenten willen residuvrije sierplanten die op een duurzame manier worden geproduceerd. Onze Biobest-collega's grijpen hier graag de gelegenheid aan om advies op maat te geven".


 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>